IDC Room Changes

This is the first brief that all classmates are separated into five-people group and take care of different jobs, which is thinking about how to improve our studio and try to make it more like an interaction design studio with full of the sense of design. And my group is in charge of the improvement of storage.

Suggestions for changes

Suggestions for changes

After discussion, we agreed with using paper box to be storage boxes for everyone because there is no storage container for us to keep things in. For design itself, my team wanna change the front surface of the box by using laser cut to make about 100 dots. And then put a white paper with empty circles behind the surface. The last step is that users can design anything what they love and then their designs can be shown on the surface of the box. The flowing image is where the idea comes from.

Pictured: MeBox, 2002

Pictured: MeBox, 2002